minilogo

Gyakori kérdések

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Barna aktualis info nyitvatartas 2

 

Kalandparkunk látogatása előtt, ha tehetik kérjük olvassák el a leggyakrabban elúforduló kérdéseket  és szabályokat. Ezzel sok váratlan helyzetet tudunk megelőzni és a kedves vendégeinket sem éri meglepetés. Köszönjük!

Hogy találsz meg minket?

Győrben a Széchenyi Egyetem parkolóján át a szabadstrandot a töltésen elhagyva, majd a töltésről jobbra fordulva a Püspök erdőbe 200 méter után már látni fogod.

Gyakori kerdesek3


Milyen pályák vannak a parkban?

- felnőttpálya 150 cm felettieknek
- csúszópálya 150 cm felettieknek
- kölyökpálya 130 cm magasságig és egy csúszópálya
- juniorpálya 140 cm-től

Mennyi idő alatt teljesíthetőek a pályák?

A csapatépítő pályák létszámtól függően kb. 1-1,5 óra alatt teljesíthetőek, optimális létszám egy-egy pályaszakoszon 8-12 fő.
A parkban 3 csapatépítő pályán párhuzamosan 30-40 embert is tudunk foglalkoztatni. Ennél nagyobb létszám esetén a felnőttpályákat és egyéb csapatépítő állomásokat is bekapcsolunk a programba. Az összes egyéni nagypálya kb. 2 óra alatt teljesíthető, ennyi időt biztosan el lehet tölteni a pályán, ha bírod!
Az állomások között vannak „lejárók”, ha valaki elfárad, bármikor megszakíthatja a „kalandozást”, majd folytathatja azt.

Milyen ruhát viselj és milyet semmiképp?

Ajánlott zárt cipő és kényelmes, sportos viselet, amely nem akadályoz a mászásban! Strandpapucsot, magas sarkú cipőt, csizmát kerüld, ezekben nem tudunk felengedni a pályára. Ékszert (különösen gyűrűt, nagy fülbevalót), telefont nyugodtan leteheted, csak akadályozna a mozgás

Milyen magassághoz van kötve a pályahasználat?

A belépő ára a testmagasságtól függ.
130- 160 cm közötti személyek részére a juniorpályákat ajánljuk.
150 cm felettiek teljes pályahasználatra jogosultak.
130 cm alattiak a juniorpályákat, a 150 cm alattiak pedig a felnőttpályákat nem tudják igénybe venni.
Ez biztonságtechnikailag indokolt, hiszen a biztosító drótkötél a 150 cm alattiaknak túl magasan van és nem tudnak felcsatolni. A magasságkorlátozást szigorúan vesszük, megértéseteket köszönjük.

Mennyire biztonságos a pálya?

A pálya használata csak biztosított felszerelésekben lehetséges. Az eszközök teljes biztonságot nyújtanak vendégeink számára. Az animátorok folyamatosan jelen vannak a pályán, de nem kísérik egyenként a vendégeket. Első állomás minden esetben a gyakorlópálya, ahol mindenki megszerzi a szükséges információt és oktatást a biztonságos pályahasználathoz.
Az animátor hatáskörébe tartozik, hogy elégtelen pályahasználat esetén az adott vendéget a biztonság megőrzése érdekében lehívja a pályáról.

Be kell-e jelentkezni előre?

Egyéni vendégeknek nem kell telefonon bejelentkezni. Csoportok esetén (10-15 fő felett) kérjük, jelezzék előre érkezésüket, (legkésőbb 1-2 héttel a tervezett időpont előtt), hogy az esetleges torlódást elkerüljük.

Az időjárás mennyire befolyásolja a pályahasználatot?

Ideális, ha nem esik az eső és nincs viharos erejű szél. Nagy erejű szél, vihar, eső esetén az akadályok használatára nincs lehetőség, erre az időre a pálya a vendégek testi épségének megőrzése érdekében zárva tart.

Felelősségvállalási nyilatkozat kötelező-e?

Mindenki számára kötelező a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése, minden alkalommal.