minilogo

Idei újdonságok és fejlesztések a Rába kalandparkban

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

Győr kalandpark1

A 2017-es év újdonságai a Rioter Games Élmény és kalandparkban

Az akadálymászás mellett idén több extrém szolgáltatást is kipróbálhatsz, amelyek még nagyobb kaland élményt nyújtanak azok számára, akik valami izgalmasabb és kihívással teli kikapcsolódásra vágynak.

Buborék foci:

A buborék foci méltán válik napjaink kedvenc csapatjátékává. Nem csak a résztvevők számára izgalmas, de egy-egy ütközés-és a szanaszét pattogó emberek-valódi szájtátós látványt tudnak nyújtani. A játék jelszava: Lökni nem csak ér, de kötelező is! 
A Buborék focit a játszhatóság és a szolgáltatás jellege miatt, leginkább 10 éves kortól ajánljuk.

 

győri kalandpark34Lézerharc:

Ha van olyan játék, amit felnőttek és gyerekek, fiúk és lányok egyaránt imádnak, akkor a nem más, mint a Lézerharc.

A játék célja, hogy a másik csapat összes résztvevőjét eltaláljátok és a Ti csapatotokból legalább 1 játékos megmaradjon. A feladat könnyűnek tűnik, azonban megfelelő csapatjáték és bátorság nélkül hamar meglepetés érhet Titeket az ellenfél részéről.

A játék már 4-5 éves kortól is játszható, így szülinapi zsúrok és osztálykirándulások kihagyhatatlan kedvence.


győr kalandpark 5Íjász csata:

A 2017-es év legizgalmasabb újdonságának számít az Archery Tag, amelyet az országban egyedül álló módon csak a győri kalandparkban tudsz kipróbálni.

A játék lényegében nem más, mint egy 21. századi íjász csata, ahol a csapatoknak nem csak egymást, de meghatározott célokat is el kell találniuk, miközben a nyilakat kikerülve fedezékről- fedezékre haladnak előre.

Az Íjász csata tökéletes szórakozást nyújt baráti társaságoknak, osztályoknak és csapatépítéseknek is.

 

 


10394568 1410683995898090 6848266027539218145 nVirtuális valóság:

Csak nálunk a Rioter Games Élmény és Kalandparkban érhető el napjaink legmodernebb szórakoztató eleme, ahol egy virtuális valóságsisak segítségével egy új dimenzióba lépsz át.

Éld át egy középkori várvédő harc izgalmait, ahol Te lehetsz a hős, vagy ugorj be egy elképzelhetetlen csillagközi űrutazásra, de semmiképp se hagyd ki azt az élményt, amikor egyik pillanatról a másikra a kalandpark helyett egy óriási hullámvasút legmagasabb pontján találod magad és lefele már csak a félelmetes mélység van.

Aki a virtuális valóságot egyszer kipróbálja, az soha sem felejti el ezt az élményt.


Trükkös szemüvegek:

Ha kalandpályáról van szó, akkor most már nem csak a mászás izgalmaira gondolhatsz, hanem erre az első látásra igazán egyszerűnek tűnő trükkös pályára is.

Minden játékos egy olyan Különleges maszkot, szemüveget kap, amelyek képesek a világot megfordítani, az egyes pálya elemeket közelebb és távolabbinak érzékeltetni, valamint profik abban, hogy teljesen elveszítsd a térérzékelésedet. A speciális akadálypálya segítségével, pedig minden körülmény adott, hogy az izgalmas vetélkedő során a játékos és a közönség is fergetegesen érezhesse magát. a nála lévő kártyákon feltüntettet, szavakat próbálja artikulálva kimondani. A párjának, pedig ezeket a szavakat kell kitalálnia. A „Fülek nélkül”, a vetélkedők császára és hallgatóság számára is tréfás program.

 

Célbalövés:

Népszerű játékunk a célbalövés, amelyet új eszközökkel egészítettünk ki. A célbalövést egyaránt kipróbálhatod nyilakkal, lézerpisztolyokkal, paintball töltényekkel és az igazi fegyverekhez megszólalásig hasonlító Airsoft eszközökkel is. A játék során egy előre felállított pályán mutathatod meg a rátermettségedet.